Recreatie

 TUINHUIZEN /
 SCHUTTINGEN

Vrije tijd & hobby

Albert van der Horst heeft een breed assortiment tuinhuizen en schuttingen. Zowel voor particulieren die eens iets anders willen, als campings, bouwbedrijven, gemeenten en speeltuinen.

Tuinhuizen


Als het over tuinhuizen gaat, moeten we het even hebben over kwaliteit. Het is niet zo moeilijk om bij de doe-het-zelf zaak voordeliger exemplaren te vinden. Ga eens zoeken op internet en u vindt ze vast ergens anders wel voordeliger. Maar dan is het de vraag, of u wel de kwaliteit krijgt die u wenst. Wij leveren tuinhuizen van topkwaliteit, die lang meegaan. Van het allerbeste hout dat u zich maar kunt wensen. U ziet er enkele bij ons op de werf. Maar we brengen exclusief vrijwel alle tuinhuizen van Bearcounty op de markt. Inclusief het advies van de vakman om ze in elkaar te zetten. Sterker nog: tegen een aantrekkelijke meerprijs helpen we om ze te bouwen. Vraag even naar de gratis catalogus voor een overzicht.

tuinhuisje

Schuttingen


Op ons terrein aan het Rodeschuurderwegje 18 in Ermelo tonen we u een paar voorbeelden van schuttingen. Gewoon, om u een indruk te geven van onze mogelijkheden. Maar die gaan nog veel verder dan dat. Onderstaand enkele links die u zeker eens moet aanklikken. Bijkomend voordeel is dat wij deze schuttingen ook op maat leveren.

Rond-betonpalen
189