Voordelen op een rij


Albert van der Horst heeft een groter assortiment hout dan menige bouwmarkt. We zetten onze voordelen even voor u op een rij:

  • Komt u er zelf niet uit? Wij maken maatwerk voor u
  • Onze zaagservice: vaak  is een strookje zagen gratis, grotere bestekken worden tegen een gunstig tarief op maat voor u gezaagd
  • Gratis bezorgen vanaf € 250,-- in een straal van 15 kilometer rond ons bedrijf (als u heel veel hout bestelt, knijpen we natuurlijk een oogje toe als u wat verder woont). Beneden dit bedrag betaalt u niet meer dan € 25,-- in genoemd bezorggebied.
  • Wilt u een stuk plaat van een bepaalde afmeting? Dan hoeft u de resterende plaat, waar u toch niets aan heeft, niet te kopen. Wij verkopen zoveel plaatmateriaal, dat we daar iemand anders voor een mooie prijs weer blij mee kunnen maken.
medewerkers-3

Vragen of behoefte aan degelijk advies?
Maak een afspraak!

Bij Albert van der Horst hebben we heel wat vakkennis in huis. Komt u er zelf niet uit of heeft u behoefte aan betrouwbare kennis en aanvullend advies voor uw project? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Wij bedienen u graag met de juiste informatie om elke klus tot een succesvol eind te brengen.

0341 - 55 21 74 voor een afspraak
223