Albert
van der Horst

GROOT IN HOUT

Over Albert van der Horst

Dé specialist in hout van de Noord-West Veluwe

Albert van der Horst bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. In die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot dé houtspecialist van de Noordwest Veluwe een deel van de Flevopolder. Hij en zijn medewerkers weten dan ook alles van hout. Ze hebben hout in de vingers, zogezegd. Ze hebben verstand van de bouw. En kunnen aan de particulier heel goed uitleggen hoe je met hout moet omgaan. Zelfs iemand met twee linkerhanden kan dankzij de adviezen van Albert toch hele mooie dingen maken.

horst

Geschiedenis


Aan het Rodeschuurderwegje 18 in Ermelo heeft sinds decennia een houtbedrijf gezeten. In 2007 nam Albert van der Horst dit bedrijf over. In korte tijd reorganiseerde hij het bedrijf en breidde hij ook het assortiment uit. Hij introduceerde nieuwe manieren om houten ramen, deuren, luiken en dergelijke precies op maat te maken. De laatste tijd weten ook particulieren hun weg naar het Ermelose houtbedrijf te vinden.

pand

Zakelijk


Op de zakelijke markt, meestal aan bouw verwante bedrijven, hebben we een goede naam. Vandaag de dag leveren we hout en constructies aan de professionele markt. Denk daarbij aan aannemingsbedrijven, industrie, scholen, campings, klusbedrijven, timmerbedrijven, zzp’ers in de bouw, etc. We bieden aantrekkelijke inkoopvoorwaarden voor deze klanten, reden waarom de meeste klanten al jarenlang bij ons komen. En veel en vaak bestellen.

liftwagen

Particulier


De laatste jaren ontdekken veel particulieren ons houtbedrijf. Logisch ook, want onze kwaliteit is hoger en duurzamer dan materialen die de doe-het-zelf markten bieden. Bovendien krijgt u bij ons professioneel advies. Dat komt omdat de meeste van onze medewerkers bouwvakkers of timmerlieden waren. Dat laatste zijn we overigens nog, want we maken heel wat mooie timmerwerken in onze werkplaats. Niet alleen voor de profs, maar ook voor u als particulier. Vanzelfsprekend werken wij graag samen met uw aannemer. Kom gerust met hem langs om hout, deuren, luiken, ramen of andere zaken bij ons uit te zoeken.

Wilt u weten wat we allemaal hebben te bieden?
Kijk dan bij Hout, Vrije tijd en Maatwerk.

medewerkers-5

Voordelen op een rij


Albert van der Horst heeft een groter assortiment hout dan menige bouwmarkt. We zetten onze voordelen even voor u op een rij:

  • Komt u er zelf niet uit? Wij maken maatwerk voor u
  • Onze zaagservice: vaak  is een strookje zagen gratis, grotere bestekken worden tegen een gunstig tarief op maat voor u gezaagd
  • Gratis bezorgen vanaf € 250,-- in een straal van 15 kilometer rond ons bedrijf (als u heel veel hout bestelt, knijpen we natuurlijk een oogje toe als u wat verder woont). Beneden dit bedrag betaalt u niet meer dan € 25,-- in genoemd bezorggebied.
  • Wilt u een stuk plaat van een bepaalde afmeting? Dan hoeft u de resterende plaat, waar u toch niets aan heeft, niet te kopen. Wij verkopen zoveel plaatmateriaal, dat we daar iemand anders voor een mooie prijs weer blij mee kunnen maken.
medewerkers-3

Vragen of behoefte aan degelijk advies?
Maak een afspraak!

Bij Albert van der Horst hebben we heel wat vakkennis in huis. Komt u er zelf niet uit of heeft u behoefte aan betrouwbare kennis en aanvullend advies voor uw project? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Wij bedienen u graag met de juiste informatie om elke klus tot een succesvol eind te brengen.

0341 - 55 21 74 voor een afspraak
187