Nieuws

Actuele kennis van zaken
bij Albert van der Horst

 • medewerkers

  Houthandel Albert van der Horst en Morgen College starten samenwerkingsproject met leerlingen

  HARDERWIJK/ERMELO – De Ermelose Houthandel Albert van der Horst en het Harderwijker Morgen College gaan in mei samenwerken in een intensief leerproject. Daarbij krijgen 24 leerlingen van dit college de gelegenheid om drie weken lang kennis te maken met het echte bedrijfsleven. Dit geschiedt in het kader van het 10-jarig bestaan van deze houthandel. Directeur en eigenaar Albert van der Horst wilde geen commerciële reclamecampagne om dit feit te vieren, maar koos voor een maatschappelijk project. Het Morgencollege wilde daar graag haar bijdrage aan leveren. Projectleider en docent Hans Beek: ‘Een heel goede gelegenheid voor onze leerlingen om ervaring te op doen met het echte werk’.

  Lees meer
 • rockwool

  Geld verdienen? Ga isoleren

  De wintertijd is een uitgelezen periode om uw woning te isoleren. U kunt dat prima zelf uitvoeren en dan is dat een aangename en kostenbesparende tijdsbesteding. Zeker als u uw spullen bij Albert van der Horst gaat halen. We bieden u ’n aantrekkelijk aanbod in Rockwool, gips- en andere platen, houten balken en rachels. En natuurlijk de nodige gipsschroeven, grote nieten en allerhande materiaal dat u daarbij nodig heeft We hebben ook andere materialen om te isoleren voor die gevallen dat Rockwool niet nuttig of handig is. En… altijd advies van de vakman.

  Lees meer
 • nieuws2
 • nieuws3

  Meer ruimte? Uw veranda met een mooi dak!

  Wellicht wordt het tijd om uw huis eens wat uit te breiden en dat kan met een veranda van Albert van der Horst. Maar natuurlijk wilt u die overkappen. U kunt dan kiezen voor een aluminium opbouw, maar wij geven natuurlijk de voorkeur aan hout.

  Lees meer
 • nieuws1
198