Kozijnen

Uitgebreid assortiment
hoogstaande kwaliteit
exact op maat geleverd

Kozijnen


Bij Albert van der Horst is niets standaard, maar alles is wel kwaliteit. Dat geldt zeker voor onze kozijnen, waarin we ronduit goed en heel concurrerend zijn. Steeds meer aannemers en bouwbedrijven weten dan ook de weg naar ons te vinden. Onze kozijnen zijn tot op de millimeter op maat en passen altijd. Vooral bij renovatie is dat van groot belang. Immers, de meeste renovatiewerken kennen geen standaardmaten, zeker als het om klassieke restauraties gaat. We leveren kozijnen geheel compleet met:

  • Grondverf
  • Inclusief HR++ glas
  • Roosters
  • Hang- en sluitwerk
  • En als u wilt, lakken we ze ook af.

Wilt u dat we de zaak eerst even komen opmeten? Dat kan. We komen graag bij u langs. Dan weet u helemaal zeker dat het goed komt!

Tip: we leveren ook kunststoframen, schuif- en draai/valramen.

Rond-kozijn2

Kom bij ons langs voor een impressie,
of vraag hier een offerte aan

Deze site kan u maar een beperkte indruk geven van de vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, vul dan onderstaand formulier in en we nemen dan spoedig contact met u op. Of maak met ons een afspraak voor een inspirerend en informatief gesprek.
 

Vragen of behoefte aan degelijk advies?
Maak een afspraak!

Bij Albert van der Horst hebben we heel wat vakkennis in huis. Komt u er zelf niet uit of heeft u behoefte aan betrouwbare kennis en aanvullend advies voor uw project? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Wij bedienen u graag met de juiste informatie om elke klus tot een succesvol eind te brengen.

0341 - 55 21 74 voor een afspraak
191