Maatwerk

Kozijnen, ramen, deuren,
luiken en trappen

Maatwerk

Kozijnen, ramen, deuren, luiken en trappen? We maken ze op maat. Zowel voor onze professionele afnemers, zoals aannemers en bouwbedrijven, maar ook voor de particulier.

Kozijnen


Bij Albert van der Horst is niets standaard, maar alles is wel kwaliteit. Dat geldt zeker voor onze kozijnen, waarin we ronduit goed en heel concurrerend zijn. Steeds meer aannemers en bouwbedrijven weten dan ook de weg naar ons te vinden. Onze kozijnen zijn tot op de millimeter op maat en passen altijd. Vooral bij renovatie is dat van groot belang. Immers, de meeste renovatiewerken kennen geen standaardmaten, zeker als het om klassieke restauraties gaat. We leveren kozijnen geheel compleet met:

  • Grondverf
  • Inclusief HR++ glas
  • Roosters
  • Hang- en sluitwerk
  • En als u wilt, lakken we ze ook af.

Wilt u dat we de zaak eerst even komen opmeten? Dat kan. We komen graag bij u langs. Dan weet u helemaal zeker dat het goed komt!

Tip: we leveren ook kunststoframen, schuif- en draai/valramen.

Rond-kozijn2

Deuren


Wat voor ramen geldt, is ook van toepassing op binnen- en buitendeuren. We kunnen ze zelf maken, maar we werken ook samen met leveranciers waarvoor dit een fluitje van een cent is. We bieden alles bij elkaar een enorm assortiment in deuren, van onder andere van Albo en Berg-deuren. Kijk maar op de volgende sites wat we zoal kunnen leveren:

Rond-deuren2
Albo DC1101
door1
door2
Albo DC1102
Albo DC1103
door3
door4
Albo DC1104
Albo DC1105
door5
door6
Albo DC1106
Albo DC1107
door7
door8
Albo DC1108
Albo DC1109
door9
door10
Albo DC1110
Albo DC1111
door11
door12
Albo DC1112

Luiken


Met name op de Veluwe zijn er nog heel wat huizen die luiken hebben. Maar ja, als die hun beste tijd hebben gehad, waar haal je dan nieuwe? Het enige juiste antwoord is: bij Albert van der Horst. We maken ze geheel op maat met panelen, gefreesd en met vellingkantjes. In grenen, vuren, hard hout of Western Red Cedar.

Rond-luiken

Trappen


De meeste trappen in huizen zijn maatwerk. En als het om maatwerk gaat, dan moet u bij Albert van der Horst zijn. Zo ook bij trappen. We kunnen ze zelf maken, maar als het zo uitkomt, maken we ook gebruik van de diensten van een trappenfabrikant.

rond-trappen

Kom bij ons langs voor een impressie,
of vraag hier een offerte aan

Deze site kan u maar een beperkte indruk geven van de vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen, vul dan onderstaand formulier in en we nemen dan spoedig contact met u op. Of maak met ons een afspraak voor een inspirerend en informatief gesprek.
 

Vragen of behoefte aan degelijk advies?
Maak een afspraak!

Bij Albert van der Horst hebben we heel wat vakkennis in huis. Komt u er zelf niet uit of heeft u behoefte aan betrouwbare kennis en aanvullend advies voor uw project? Bel ons dan voor het maken van een afspraak. Wij bedienen u graag met de juiste informatie om elke klus tot een succesvol eind te brengen.

0341 - 55 21 74 voor een afspraak
190