Toebehoren

AL HET OVERIGE
DAT U NODIG HEEFT

Isolatie, beslag en toebehoren

’t Is niet alleen hout wat de klok slaat bij Albert van der Horst. Ook voor isolatie, beslag en toebehoren kunt u bij ons terecht.

Isolatie


Meestal hebben we wel een voorraadje isolatiemateriaal op de werf staan. Mocht u meer willen hebben, dan bestellen we ’t even voor u. Of het nu om steenwol, glaswol of polystyreen gaat. Of andere isolerende materialen. Misschien goed om te weten: we leveren ook de nodige balken, latten en raggels die heel geschikt zijn om het isolatiemateriaal te plaatsen.

Rond-isolatie2

Beslag


Als je deuren, luiken, ramen en kozijnen verkoopt, dan hoort daar ook beslag bij, vinden wij. Daarom vindt u vlakbij ons afrekenpunt binnen een keur aan deur- en raamkrukken, scharnieren en ander beslag. Van ultramodern tot zeer klassiek. En dat tegen aantrekkelijke prijzen!

deuren-img

Toebehoren


Bij het verwerken van hout en andere materialen weet de vakman vaak welk toebehoren er nodig heeft in de vorm van spijkers, schroeven en andere bevestigingsmateriaal. Dat is allemaal bij Albert van der Horst verkrijgbaar. Maar voor de particulier is dat soms moeilijk inschatten. Ook hier komt ons vakmanschap weer om de hoek kijken. We weten precies wat u aan toebehoren nodig heeft en kunnen dat ook leveren. Gaat u aan de gang met een klus? Vraag ons dan ook wat u daarbij nodig heeft. Dan neemt u het juiste materiaal mee in de juiste hoeveelheid. Niets is zo erg als uw klus te moeten onderbreken omdat u spullen tekort komt.

winkel-2
195